lijmen

Ardal Lijm - Voeg en Kit

Perfect Tegelwerk in drie logische stappen met Ardal

1, 2, 3, klaar!
Als A-merk leverancier op het gebied van tegellijmsystemen biedt Ardal professionals in de tegelzetbranche totaaloplossingen en zekerheid. Om het uitgebreide assortiment met hoogwaardige producten overzichtelijker te maken heeft Ardal ervoor gekozen om de producten op te delen in groepen aan de hand van een stappenplan:


De drie stappen hebben ieder hun eigen kleur, namelijk rood, oranje en groen.
Uitgangspunt hiervoor is een verkeerslicht waarbij de kleuren een symbolische waarde
hebben. De laatste kleur, groen, geeft het sein 'oké'; het tegeloppervlak is klaar voor gebruik.
Door de kleurcode en nummering is er een heldere onderverdeling ontstaan die het voor u
direct duidelijk en inzichtelijk maakt welke losse producten per stap en welke complete
lijmsystemen er beschikbaar zijn.

!

Ardabond maxi Pastalijm 17 KG

Ardabond maxi pastalijm 17 kg
Ardabond maxi

Voor keramische klein- en grootformaat wandtegels, glas- en porseleinmozaïek op wanden. Voor niet-verkleuringsgevoelige natuursteen. Voor lijmen van tegels over tegels. Voor badkamers en douches.

Ardabond maxi is een gebruiksklare dispersielijm. De lijm heeft een goede aanvangshechting en een hoog tandvermogen. Het verlijmen van grootformaat tegels is hierdoor geen probleem. De lijm is gemakkelijk aan te brengen, waardoor de gebruiker minder kracht hoeft te zetten dus minder fysieke belasting.

Ardabond power Pastalijm 16 KG

Ardabond power pastalijm 16 kg
Ardabond power 

Ardabond power is een gebruiksklare dispersielijm. Door toevoegingen van kunststof-polymeren is Ardabond power uitermate geschikt voor projectmatige tegelwerkzaamheden. De lijm is voor veel werkzaamheden inzetbaar. Licht verwerkbaar dus minder fysieke belasting. Verbruik: 1,2-2,0 kg/m2 afhankelijk van de vertanding..

Nibogrund G17 3 KG en 10 KG

Nibogrund G17   3 KG en 10 KG

 

 

Voorstrijk voor zuigende en niet zuigende ondergronden

Ardagrip Classic

Ardagrip Classic leverbaar in 1 kg -  5 kg en 10 kg

Ardagrip Classic

Ardagrip Classic is een oplosmiddelvrije, gebruiksklaar voorbehandelingsmiddel voor poreuze, zuigende ondergronden.Toepasbaar op zowel wand als vloer. Binnen en buiten.

Verbruik: 80-150gr per m2 afhankelijk van oppervlak en zuigkracht.

Ardal Flexdicht megapack extra

FlexDicht

FlexDicht is geschikt voor het afdichten van wand en vloer, is vochtbestendig en geschikt voor “natte ruimten”. Geschikt voor het afdichten van zowel grote oppervlakken als kieren rondom leidingdoorvoeren en afvoerputten.Tevens te gebruiken als kimpasta icm FlexBand. Geschikt op vloerverwarming.

Ardalcolor classic 5 KG in diversen kleuren

Ardalcolor classic 5 kg  in diversen kleuren

 Wit - Jasmijn - Grijs - Pergamon en Zilvergrijs

Voor het voegen van keramische wand- en vloertegels, glasmozaïek, gres-en porcellanato tegels en niet verkleuringsgevoelig natuursteen.Hogere vuilafstotendheid en een betere slijtvastheid.

Ardacolor Flex

Ardacolor flex

Flexibele,smeuige,sneluithardende voegmortel met universele eigenschappen.Geschikt voor voegbreedten van 3 tot 20 mm voor binnen,buiten en onder water.Ardacolor Flex is Chromaatarm en vodoet aan de CG2-WA normering.Waterafstotend en vorstbestendig.Geschikt voor o.a keramische wand-en vloertegels en verkleurings ongevoelige natuursteen. Ardacolorflex biedt goede weerstand tegen temperatuurschommelingen en heeft een verhoogde waterafstotende werking.Vorst en dooizoutbestendig. Verbruik 0.5 - 5.0 kg/m2 , afhankelijk van de voegbreedte en voegdiepte.

Ardalcolor classic voeg Zilvergrijs 25 KG

ARDACOLOR CLASSIC ZILVERGRIJS 25 kg
Voor voegwerkzaamheden in woningbouw. Geschikt voor wand en vloertegels. Door de goede flankhechting en uitstekende verwerkbaarheid is ArdaJoint Standaard geschikt voor het voegen van keramische tegels , grès- en porcellanato grès tegels

Ardafix Flex 25 KG

Ardafix Flex

 

Flexibele poedertegellijm met zeer goede verwerkingseigenschappen, een hoge standvastheid en universeel inzetbaar.

Ardacolor Maxivoeg 5 KG

Ardacolor Maxi voeg
Hydraulisch uithardende voegmortel voor keramische tegels. Geschikt voor voegbreedten van 4 tot 20 mm voor binnen en buiten. Maxi voeg is chromaat-arm en voldoet aan de CG1 normering. Beloopbaar na ca. 12 uur, vorstbestendig, waterdampdiffusieopen en geschikt voor vloerverwarming. Maxi voeg heeft een goede flankhechting, ook bij niet-zuigende vloertegels en hardt scheurvrij uit. Geschikt voor o.a. keramische wand- en vloertegels en verkleuringsongevoelige natuursteen. Verbruik: 0,5 - 5,0 kg/m² afhankelijk van de voegbreedte en voegdiepte.

Premium Siliconenkit N in diversen kleuren

Premium Siliconekit Silicon N in diversen kleuren

Wit - Grijs - Zilvergrijs - Antraciet -Trijs

Afdichting van voegen en naden in sanitaire ruimten en dilatatievoegen in tegelwanden. Neutrale siliconenkit. Grote weerstand tegen verkleuren onder vochtige omstandigheden. Goed bestand tegen vocht en reinigingsmiddelen. Goede hechting op acryl baden